OM NEVO STUDIOS
OM NEVO STUDIOS

KONTAKT


Allmänna frågor
info@nevostudios.eu

Mastering
mastering@nevostudios.eu

Pris & Bokning
boka@nevostudios.eu

STUDIO A
Henrik Heinrich
E-POST: henrik@nevostudios.eu
TEL: +46(0)70-5637006

Roger Bergsten
E-POST: roger@nevostudios.eu
TEL: +46(0)70-6467765

STUDIO C
Peter Bonde
E-POST: peter@nevostudios.eu
TEL: +46(0)73-0919204

Patrik Collén
E-POST: patrik@nevostudios.eu
TEL: +46(0)70-6810545

 

Hitta till Nevo Studios
Krönvägen 14, Sundsvall (Haga)
Hitta med Google Maps >>

 

Nevo Studios på sociala medier

facebook     instagram      youtube

OM NEVO STUDIOS


Vi som jobbar på Nevo är ett gäng lugna och brancherfarna norrlänningar som brinner för musik och skapande, kreatörer som vigt sina liv åt musik, ljud och teknik. Vi kan erbjuda förhållandevis låga priser tack vare att vi valt att stanna kvar i Norrland. Vårat 350 kvadratmeters studiokomplex håller världsklass med många analoga gamla coola burkar till en mängd rörmikrofoner och 2” bandare där man verkligen kan skapa sound.

Studion är belägen 5 minuter med bil från Sundsvalls centrum precis utanför den stimmiga stadskärnan i ett lugnt område med gångavstånd till kvarterskrog, fik, restauranger, gym och närbutik. Här kan ni jobba avslappnat och ostört med rutinerade producenter och tekniker. Vi har även övernattningsmöjligheter i huset för långväga gäster. Oavsett storlek på produktion är ni Alltid välkommen hit.

 

Lounge i Nevo Studios

Bekvämligheter

Förutom våra studios har vi även en skön lounge där man kan sitta i lugn och ro, ett gemensamt kök med plats för alla, terrass ute för grillning och häng, dusch och till sist bastun där du kan avnjuta en ”kall” efter en hård dags arbete!