MIXNING

Nevo Studios mixstudio är utrustad med många godbitar till kompressorer, EQ´s, reverb m.m. som verkligen sätter liv och karaktär i din mix. Att t.ex. ett trumpaket får gå igenom en fet rörkompressor, vokalen får blötas upp med klassiska EMT 140 Plate och gitarrerna får liv med analoga fjäderreverb, ger mixen djup och en organisk känsla.
Vi som jobbar som mixtekniker här på Nevo Studios har samtliga lång erfarenhet och har jobbat professionellt med att mixa musik i många år. Vi arbetar individuellt i varsitt område av musikstil och därför täcker vi tillsammans ett brett spektra av genres. Vi är alla musiker i grunden och lägger stor tyngd i att framhäva energi och andra egenskaper som du vill förmedla i din musik.PRIS: :- (SEK)

Priser visas exkl. 25% moms.

Priset är en uppskattning. Priset kan behöva justeras om ditt mixprojekt inte stämmer överens med dina inskickade uppgifter. Om priset behöver justeras, gör vi naturligtvis det i samråd med dig.


TEKNIK

Lite kortfattat om den teknik som vi använder oss av i mix.


Mixerbord: Amek Mozart med Neve-moduler, 56 ch, 32 bus, 16 aux

Lyssning/Monitorer: Huvudlyssning ATC SCM 200 + ATC sub, Närfält ATC SCM 10 + ATC sub, Yamaha NS10

Interface, AD/DA, Tape:
RME & Ferrofish. Totalt 46 analogt in och 40 ut
Antelope Orion 32+.
Studer A800 2″ 24ch Tape Recorder

Dynamics: Runt 60 kanaler med klassiska kompressorer från tillverkare som: Urei, Fairchild, API, Universal Audio, NTP, Tube-Tech, Neve, DBX

Reverb: Ett stort och härligt utbud av klassiker som: EMT 140, EMT 240, AKG BX20, Masterroom, AMS RMX16, Lexicon, T.C. 6000 m.m.

Plugins: Softube, UAD, FabFilter, Waves, iZotope

Se fullständig lista på vår utrustning >>